Kratos ds7 – Sovicos ds5

Een belangrijke wedstrijd vanmiddag in onze hal. Dames 7 staat een na laatste en Sovicos ds5 maar 1 plek boven ons. Dus 1 opdracht: Winnen!

Wat een zinderende wedstrijd! In de eerste set staan onze dames al snel 0-6 achter, maar dat weten ze om te buigen naar een gelijk stand van 15-15. Zo blijft de hele set gevaarlijk gelijk opgaan en weet Sovicos op het nippertje de winst te behalen met 24-26. Dit verloop van sets blijft een trend in de hele wedstrijd. Onze diesels hebben aan het begin van de set een paar punten achterstand nodig om warm te worden. De tweede set wordt netjes met 25-19 gewonnen. Maar de derde set blijft spannend als we van een 0-6 achterstand doorspelen tot 19-23 en uiteindelijk toch weten te winnen met 26-24!

Ook in de 4e set komt Sovicos 0-6 voor te staan. Op pure wilskracht en doorzettingsvermogen blijven de dames vechten en komen we weer op 10-9 voorsprong. En deze wordt nu toch echt niet meer weggegeven. De eindstand wordt neergezet op 25-13 en zo knallen de dames met toch 1 overtuigende setwinst Sovicos het veld uit! Een zwaar bevochte maar belangrijke 3-1 overwinning!