Wij zijn de kampioen van de middenlaag!(D9)


We kunnen trots op onszelf zijn! Dit seizoen was er een van een beetje leed, maar gelukkig ook zeer veel vermaak! Leed was er al gelijk in de eerste vijf minuten van onze volleybal carrière als team. Onze veelbelovende jeugdige midden brak haar pols en was voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Ook de rest van het seizoen kampten we met blessures en uitval en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van diverse ster invallers, of jokers, a la Punch.

Vermaak was er in de vorm van een geweldig enthousiast team dat zich met recht de ‘kampioen van de middenlaag‘ mag noemen. Aan de start van het seizoen bevonden wij ons zelfs even op de eerste positie. Maar al snel kwamen daar de denderende teams van Zovoc en Punch. Wij lieten ons echter niet zo maar uit ‘het veld slaan‘ en ik denk dat we door sommige wedstrijden van dit seizoen allemaal wel een jaartje minder oud zullen worden. Menig keer waren opponenten goed aan ons gewaagd, wat leidde tot onwaarschijnlijke 5e set standen. De pessimist zou zeggen dat we sneller hadden moeten winnen (we werken er aan!)

Onder leiding van de altijd positieve commander-in-chief Gijs, de verpletterende service van Tatiana, de SuperSmashBlock van Barbara, de ram-em-in-de-hoek van Marianne, de prik-kort-of-in-de-hoek van Marieke, de ren-je-rot-en-set-em-up van Loes, de diagonale-en(voet)bal van Rhodé, de hoge ups en stabiele onderhandse service van Maaike en overal-en-nergens Robin, wisten wij 57 punten te behalen en daarmee een zekere vierde plaats. Volgend jaar in de top 3? KaaaaaMANDA!