Spelregels

Ben je nieuw in het volleyballen of wil je toch nog even een spelregel checken? Hier vind je alle spelregels!

Wil je de belangrijkste veranderingen van dit seizoen nog eens doornemen? De korte versie vind je hier, de uitgebreide versie hier.

Tellen

Sinds dit seizoen is het digitale wedstrijdformulier volledig in gebruik genomen. Moet je tellen? Zorg dat je een account hebt aangemaakt op deze website. Je haalt de tablet op bij de bar en logt in op de site van DWF. De teams kunnen vervolgens de laatste hand leggen aan hun teams en dan neemt de scheidsrechter het over. Bij Kratos ’08 houden we de hele wedstrijd live bij, je kan testen hoe dit werkt op de demo website van het DWF. Ook is er een filmpje en een stappenplan!

Bardienst en openen/sluiten sporthal

Tijdens de bardienst help je de bezoekers en leden in de kantine. Bij het openen en sluiten van de kantine zijn er bepaalde stappen die ondernomen moeten worden. Deze uitleg is in de kantine te vinden in de blauwe map achter de bar. Als je inlogt op de website kun je de bardienst uitleg hier vinden.