Het bestuur (bestuur@vvkratos.nl) bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter Jasper ten Brinke voorzitter@vvkratos.nl Je kan met mij de contact opnemen voor alle soort algemene zaken die niet specifiek binnen de functie van bestuurleden vallen; en Partners & Sponsors van Kratos.
Vicevoorzitter Linda Böcker vice-voorzitter@vvkratos.nl Stuur mij een email als je algemene zaken wil bespreken die niet specifiek binnen de functie van bestuurleden vallen; en zaken met betrekking tot BEST en de zaal.
Secretaris Jens Boumans secretaris@vvkratos.nl Je kan me mailen voor zaken als ledenadministratie, algemene ledenvergaderingen en mailinglijsten. Daarbij zal ik, in de meeste gevallen, in eerste instantie reageren op jouw e-mail die bij bestuur@vvkratos.nl binnenkomt.
Penningmeester  Jasper ten Brinke penningmeester@vvkratos.nl Als je vragen hebt over de financie van Kratos, contributie geld, stuur mij een bericht.
Technische zaken Sara Kooistra technischezaken@vvkratos.nl Wil je iets weten over de trainingen of teams? Of heb jij een idee hoe we onszelf volleybal technisch kunnen verbeteren? Laat me weten.
Wedstrijdzaken Patrick van Stijn wedstrijdsecretaris@vvkratos.nl Je kan me mailen als je iets over de competitie wil weten of een wedstrijd wil verzetten.
Kantinezaken Rosanne Vreugdenhil barcommissaris@vvkratos.nl Zaken die binnen de kantine/bar en activiteiten op de vereniging vallen.
PR en Communicatie Evi Driehuys-Kroner nieuws@vvkratos.nl Wil je graag een nieuws die je met alle Kratossers wil delen? Of heb jij ideeën wat we qua communicatie binnen en buiten onze verniging beter kunnen doen? Laat me weten!