Kratos MC2 zet kroon op goed seizoen met weergaloze wedstrijd.


MC2 trad afgelopen zaterdag aan tegen Monza MC2 voor een enthousiast thuispubliek. In de eerste set leken onze meiden er nog niet echt zin in te hebben en verspeelde een mooie voorsprong van wel 10 punten. Maar in de tweede set vochten ze terug op karakter. Met mooie aanvalscombinaties in drie├źn gingen ze de tegenstander te lijf. Monza verkocht haar huid duur en verdedigde hardnekkig. Het team bracht veel lengte aan het net. Kratos pareerde dat met een enorme inzet. Alle spelers gingen ervoor. Er werd gedoken naar schier onmogelijke ballen. Er werd gesmasht. Ze moedigden elkaar aan, ook als er een bal gemist werd.

Die enthousiaste lijn werd in de derde en vierde set doorgetrokken. Even dreigde Monza de vierde set toch nog naar zich toe zou trekken. Maar onze meiden wisten elkaar zo op te stuwen, dat de set toch nog met 25 -23 werd binnengehaald. Verdiend won Kratos de laatste wedstrijd van het seizoen met 3-1 en eindigde op een mooie derde plaats in de competitie.

Goed gespeeld. Jullie kunnen terugkijken op een fantastisch seizoen, waarin jullie elke wedstrijd beter zijn gaan spelen. Dat hebben jullie vooral aan jullie eigen inzet te danken, maar natuurlijk ook aan jullie trainer Yvonne. En, niet te vergeten, jullie coach Pim die, net als zijn team, gaande het seizoen groeide in zijn rol. Jullie publiek heeft genoten!

Bij de foto:
Kratos MC2 poseert trots na de gewonnen laatste wedstrijd van het seizoen 2011/12 tegen Monza MC2.
Staand van links naar rechts: Pim van Drimmelen (coach), Ritocha, Lianne, Amber, Yoeri
Zittend/liggend van links naar rechts: Lilly, Sterre, Fenne
Op de foto ontbreekt Yasmin