Sint / Familietoernooi 1 december 2012


Weten jullie het nog met grote groepen deden jullie vorig jaar mee met het 1 ste Kratos familietoernooi. Vele ouders en ander enthousiasten streden om de eer. Dat willen we dus herhalen.
Op 1 december 2012 van 15.30 uur tot 18.00 uur, is daarom het 2de Kratosfamilietoernooi. Aan de datum kun je wel zien dat het deze keer een tintje heeft van de Sint, en wie weet, melden er zich wel Spaanse deelnemers dit jaar.

Dus vraag je vader, moeder, broer, zus. opa, oma, buurman, buurvrouw of iemand anders die je leuk vind om mee te volleyballen en geef je op met het inschrijfformulier via jac@vvkratos.nl . Inschrijven kan tot woensdag 28 november.

De mini’s en de A, B en C jeugd spelen in 2 groepen een gescheiden toernooi zodat iedereen op zijn “eigen” niveau kan volleyballen. Dit jaar hebben we op verzoek van de deelnemers van vorig jaar, ervoor gekozen om alleen gewoon en blind te volleyballen.

Dus we dagen alle jeugdvolleyballers met hun familie uit, kom 1 december strijden om de kratosfamiliebokaal. GEEF JE OP!!!!!

Namens de JAC
Bernadet Hoogenboom