Nieuwsflits 15.6 – Halloween, ALV


VERSLAG HALLOWEEN BLACKLIGHT TOERNOOI EN FEEST – ZATERDAG 31 OKTOBER

Het zal jullie niet ontgaan zijn, zaterdag 31 oktober was er een Halloween blacklight toernooi en feest! Het toernooi werd door een professioneel bedrijf opgezet, waarbij in het donker je eigen oplichtende outfit en oplichtende ballen & lijnen bepaalden hoe het spelletje wordt gespeeld… Het feest bevatte alle gebruikelijke Kratos elementen en meer! Zo waren er allerlei speciale shotjes en Halloween hapjes te krijgen.

De avond begon in het donker met meer dan 70 mensen, die het tegen elkaar opnamen in een zaal met alleen blacklight en sommige prachtig geschminkte teams met fluoriscerende kleding. Een geweldig gezicht, was het! Eerst werd er in verschillende poules tegen elkaar gestreden, waarna er tussen de winnende en verliezende teams weer nieuwe wedstrijden werden gespeeld. Tijdens het feest wat daarop volgde werden de winnaars nog in het zonnetje gezet en kregen een mooie medaille en een pompoen met lekkere halloweensnoepjes en een heerlijke fles Prosecco! Daarna kon het feest losbarsten in een griezelig mooie kantine met allemaal mensen die weer hard hun best hadden gedaan om er zo eng mogelijk uit te zien. Dit met een al net zo enge DJ die er weer een super geslaagd feestje van maakte. Al met al, een avond om volgend jaar gewoon weer lekker over te doen!

Versiering kantine Teamfoto blacklight Prachtig geschminkte jongens overzichtfoto blacklighttoernooi Nog zo'n lekker gezellig groepje Groepsfoto organisatie Groepje engerds Geweldige schmink DJ Drop De mummy De duivel actiefoto jeugdlid 2015-11-24 19.42.31

 

 

KRATOS ALV – MAANDAG 16 NOVEMBER 2015

Er komt weer een ALV van Kratos aan. En wel op maandag 16 november. Hier wordt de definitieve begroting gepresenteerd, inclusief de plannen voor het komende jaar. Binnenkort volgen de officiele uitnodiging en de stukken voor de vergadering.