Teamindeling en trainingsschema voor Kratos’08 voor het seizoen 2018/2019

Vanuit de TC hebben we ons best gedaan om iedereen op zijn of haar niveau in te delen, daarbij met name kijkend naar de wensen en uitslagen van de spelers- en trainersenquêtes en de talententrainingen. De vermelding van de posities is aanname/uitgangspunt van de TC bij de indeling.
Mochten er nog wezenlijke opmerkingen zijn op de huidige teamindeling, stuur dan een mail naar tc@vvkratos.nl. Wij ontvangen alle reacties graag voor 26 juni.

Trainingsschema 2018-2019 Teamindeling jeugd 2018-2019 Teamindeling heren 2018-2019 Teamindeling dames 2018-2019

Wij van de TC hebben echt ons best gedaan om een mooie indeling te maken, maar zie je het toch niet zitten aankomend jaar, kun je je voor 1 juli uitschrijven.

Damesteams:

Dames 1 is het hoogste team van Kratos. Dit team is samengesteld door trainer Franco Manca.

Dames 2 is dit jaar als eerste opleidingsteam neergezet. In de teamindeling heeft dit ertoe geleid dat we zijn gaan kijken naar welke dames hierin opgeleid kunnen worden en welke dames kunnen helpen om dit te doen. Op donderdag gaan zij een 2e keer trainen, aangevuld met dames uit andere teams.

Dames 3. Na een mager seizoen zet de TC alles op alles om hier een goed gevuld team te maken, dat goed kan meedraaien in de eerste klasse. Dit team bestaat vooral uit mensen van het oude D3 en een aantal aanvullingen. Het midden is nog wel krap bezet, maar we zijn hard bezig om dit op te lossen.

Dames 4 kan gaan meedraaien in het linker rijtje van de 2e klasse. Het team bestaat voornamelijk uit speelsters van D4 vorig seizoen en is aangevuld met dames uit D5 en D6.

Dames 5 is het tweede opleidingsteam van de Kratos dameslijn. Zij bestaan vooral het het oude MA1 en dames met potentie en/of ervaring.

Dames 6 bestaat grotendeels uit het oude D6 met een aantal aanvullingen. Twee middens zullen 1 positie invullen (de een eerste helft van het seizoen, de ander de tweede helft).

Dames 7 is het oude D8 van het afgelopen seizoen. Het is aangevuld met een nieuwe buiten en een nieuwe midden.

Dames 8 en 9 zijn opnieuw samengestelde teams. Vanuit de enquêtes is geconcludeerd dat een herverdeling van deze teams gewenst is.

Dames 10. In de basis hetzelfde gebleven aangevuld met een aantal nieuwe speelsters uit oud D9 en oud D11.

Dames 11. In de basis hetzelfde gebleven aangevuld met een aantal nieuwe enthousiaste speelsters. De recreanten dames trainen mee met dit team.

Herenteams

Heren 1 is samengesteld door trainer Sven Walleze en zij gaan strijden voor promotie!

Heren 2 is het stabiele eerste klasseteam wat de mogelijkheid geboden krijgt om 2 keer te trainen mochten zij dat willen.

Heren 3 is het 1ste opleidingsteam in de herenlijn waarin de talentvolle spelers zitten met potentie aangevuld met senior spelers die 2 keer willen trainen en een stabiele basis geven tijdens de wedstrijden. Het doel van dit team is de talentvolle spelers verder te ontwikkelen.

Heren 4 is een mix van het oude H3 en H5. Dit team kan bovenin gaan meedraaien in de tweede klasse.

Heren 5 is het oude H4 met een aanvulling op de buitenkant. Wij hopen dat er nog een spelverdeler bij komt.

Heren 6 is grotendeels hetzelfde gebleven en wordt versterkt op de buitenkant.

Heren 7, 8 en 9. De TC heeft deze teams opnieuw ingedeeld in verband met degradatie van twee van deze teams. Het doel van Heren 7 is om zo goed mogelijk mee te draaien in de 3deklasse. Heren 8 is een samenvoeging van een stabiele hoeveelheid ervaring en jonge jongens uit H9, kortom: een combi tussen ervaring en jeugdig enthousiasme. Heren 9 is samengesteld met achterliggende gedachte dat er een sociaal coherent team komt dat kan meedraaien in de top 3 van de 4de klasse.

Voor alle 3 de teams willen we een training op het 3e klasseniveau hebben, daarom hebben we 2 velden gereserveerd met 2 ervaren trainers. Bijkomend voordeel is dat we hiermee garanderen dat er altijd genoeg spelers zijn voor een goede training. De aanwezige trainers zullen de individuele spelers voldoende aandacht geven.

Heren 10 is grotendeels gehandhaafd.

Heren 11 is aangevuld met 3 nieuwe, enthousiaste heren.

Recreanten mixteam: Er is aankomend seizoen weer een recreanten mixteam. Dit team gaat alleen wedstrijden spelen en regelen hun eigen samenstelling.

Overige opmerkingen:

Als TC hebben we 3e klasse plekken aangevraagd. Onze wens om bij de heren en de dames een 3e klasse plek te krijgen is door de Nevobo afgewezen.

Naast de teamindeling heeft de TC ook de meetrainers ingedeeld. Het (extra) meetrainen met andere teams gaat uitsluitend via de TC.

Wij wensen iedereen een goede zomer en veel volleybalplezier in het nieuwe seizoen!