Dagelijkse archieven: 29/08/2021

Dames 1 zoekt nieuwe speelsters

Kratos Dames 1 is op zoek naar speelsters die ons promotieklasseteam komen versterken! Vorig jaar is het seizoen door Covid-19 helaas vroegtijdig gestopt maar we hadden de potentie om hoog te eindigen. Vanwege zwangerschap en verhuizing zijn we op zoek naar een aantal nieuwe aanvallers op iedere positie. We zijn een nieuw, enthousiast en leergierig team, bestaande uit studenten en werkenden meiden, onder leiding van een betaalde trainer. Niet alleen ons team, maar ook Kratos als vereniging is super actief en gezellig!

Lijkt het jou leuk om bij ons promotieklasse team te komen spelen? Zodra de maatregelen het toestaan zullen we weer gaan ballen en kun je vrijblijvend komen meetrainen! Stuur een mailtje naar tc@vvkratos.nl als je interesse hebt!

The first ladies team of Kratos’08 is looking for players to join our promotion class team! Last year, Covid-19 unfortunately stopped the season prematurely, but we had the potential to finish high. For next season we are looking for attackers on all the positions. We are a new, enthusiastic and eager to learn team, consisting of students and working girls, led by a paid trainer. Not only our team, but also Kratos as an association is super active and fun!

Would you like to come and play at our promotion class team? As soon as the measures allow it, we will start playing again and you can come and train without any strings attached! Send an email to tc@vvkratos.nl if you are interested!