Openingstoernooi Senioren 10 september

Wat een opkomst! We openen op 10 september het seizoen met wel 14 teams. Deze teams zijn zoveel mogelijk op niveau ingedeeld in een poule en we gaan voor zoveel mogelijk speeltijd. We kunnen op het toernooi weer lekker bijkletsen en eens kijken welke nieuwe talenten er dit jaar binnen zijn gehaald.

Poule 1: Heren 1, 2, 3 en 5

Poule 2: Dames 5, 6, 7 en MA1

Jullie spelen tegen iedereen een set en eindigen met een nr. 3 vs 4 en nr. 1 vs 2 finale. Zo speelt elk team totaal 4 sets.

• Kijk of een reserve speler op de bok kan staan om te fluiten. Zo niet, gaan we uit van Fair Play. Bij discussie is het een dubbelfout.

• Heren 1 komt een speler te kort en leent heel graag van de andere teams.

• Na de wedstrijden kunnen jullie een drankje halen in de kantine. Daar is beperkte zitruimte, in de zaal mag je plaatsnemen als publiek! Hou de vloer droog, moedig aan en hou anderhalve meter afstand (al heb je elkaar net in het veld nog geknuffeld).

Poule 3: Dames 1, 2 en 3

Poule 4: Heren 4, 7 en 9

Wedstrijden van 30 minuten met een kantwissel op 15 minuten.

• Fluiten elkaar, regel dit onderling (neem je fluit mee als je deze hebt).

• Voor de wedstrijden kunnen jullie een drankje halen in de kantine. Daar is beperkte zitruimte, in de zaal mag je plaatsnemen als publiek! Hou de vloer droog, moedig aan en hou anderhalve meter afstand.

Extra’s

• Onze voorzitter zal het seizoen rond tien uur officieel openen.

• Kom jouw nieuwe wedstrijd outfit passen, de tenuecommissie staat voor je klaar!

• Publiek is in principe weer welkom, maar deze avond zullen we de zaal al aardig vullen met onze leden. Nodig dus niet te veel mensen uit.

Indeling:

Veld 1