Contact


Bestuur

Voor algemene vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met het bestuur. Vul hiervoor onderstaand formulier in of bekijk hier de contactgegevens van de bestuursleden.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Opmerking/vraag (verplicht)

  Meetrainen

  Wil je een keer komen meetrainen bij Kratos '08? 

  Gevonden voorwerpen

  Ben je een kledingstuk of een van je andere eigendommen kwijt? Kijk dan in de kast op de overloop. Alle artikelen worden eens in de paar weken gewassen, vier weken na het wassen worden ze naar het goede doel gebracht. Van een andere vereniging? Mail naar gevondenvoorwerpen@vvkratos.nl.

  Secretariaat

  Wijziging doorgeven

  Neem contact op met de ledenadministratie om een adreswijziging of andere wijziging door te geven.

  Inschrijven

  Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! De laatste stappen die je moet zetten is ons digitaal inschrijfformulier invullen en een recente foto versturen naar ledenadministratie@vvkratos.nl.

  Uitschrijven

  Jammer dat je je uit wilt schrijven bij volleybalvereniging Kratos ’08. Je kunt je uitschrijven door een mail te sturen naar uitschrijven@vvkratos.nl. Graag in deze mail vermelden wat je naam is, in welk team je speelde en wat de reden is van je opzegging. Standaard bewaren we je contactgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen met onze oud-leden voor bijvoorbeeld lustrumactiviteiten. Indien dit niet gewenst is zullen wij de gegevens vanzelfsprekend verwijderen.

  Let op! Uitschrijven kan alleen vóór 1 augustus voor het volgende seizoen.