Vertrouwenscontactpersonen


Arjan

IMG_4468 copy

vertrouwenspersoon@vvkratos.nl

Christel

vertrouwenspersoon@vvkratos.nl

Een vereniging draait om mensen en in ons geval samen (beach)volleyballen. Dóór elkaar en vóór elkaar. Samen dát doen wat er nodig is om in een vertrouwde omgeving, veilig en met plezier te kunnen volleyballen. En natuurlijk het (beach)volleyballen zelf!

Waarom vertrouwenspersonen?

Kratos ’08 wil ook voor jou een vereniging zijn waar je graag komt om te volleyballen. Desalniettemin kan het zijn dat je je, om wat voor reden dan ook, buitengesloten voelt, niet meer naar Kratos kunt komen, wilt komen of zelfs niet meer durft te komen. Ook kan het zijn dat je zaken gezien hebt of weet hebt van zaken die niet door de beugel kunnen.

Het kan dan moeilijk zijn om hier met iemand in vertrouwen over te praten. Iemand die de vereniging en de leden goed kent, maar nooit iets zal doorvertellen of iets zal doen zonder dat jij dat wilt. Iemand die naar je verhaal luistert en je advies kan geven. Arjan en Christel hebben aangegeven graag voor je klaar te staan.

Waarvoor kun je bij Arjan en Christel terecht?

Bij Arjan en Christel kan je terecht met bijvoorbeeld vragen over, problemen met of kennis van (seksuele) intimidatie, misbruik, pesten, manipulatie, of andere grensoverschrijdende zaken. Aarzel niet om Arjan of Christel te bellen of een e-mailtje te sturen. Ook niet als je denkt dat het misschien wel meevalt, vanzelf overgaat of als je niet precies weet hoe ze je kunnen helpen. Samen kom je er snel genoeg achter.

Voor Kratos is het het allerbelangrijkste dat je met veel plezier kunt volleyballen in een veilige en vertrouwde omgeving.