Lustrumopening

22 september openen we met zijn allen het lustrumjaar van vv Kratos ’08. Op deze dag zal er een toernooi plaatsvinden onder de huidige leden! Kratos vs. Kratos, iedereen op zijn eigen niveau, maar in zo’n opstelling dat je jouw clubgenoten echt beter leert kennen. Meedoen aan het toernooi? Geef je op via dit formulier. Vol=Vol!

De A-, B- en C-jeugd kan zich opgeven voor een ware volleybalclinic op hoog niveau, geef je hier op! Voor de mini’s en andere jeugd zijn er de hele dag buiten activiteiten! Vanaf 18:00 is het mogelijk om een heerlijk diner te halen bij de foodtrucks. We sluiten de avond af met een borrel tot in de late uurtjes.

Alle oud-leden, ouders en andere geïnteresseerden zijn welkom om te komen aanmoedigen en natuurlijk de hele avond bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je graag meedoen aan het toernooi? Geef je dan op en zodra er plekken overblijven vullen jullie deze op!

Tijdsplanning:
12:30 Start clinic ABC-jeugd