Lustrumpas

Op 22 september zijn de eerste, persoonlijke lustrumpassen uitgedeeld. Op deze pas staan tien vakjes, elk behorend bij een van de verschillende activiteiten in het lustrumjaar. Als je aanwezig bent bij een activiteit, verdien je een stempel voor op de pas. Wie uiteindelijk alle tien de vakjes vol heeft, maakt kans op een mooie prijs! Kun je niet bij een activiteit zijn? Niet getreurd! Er zijn jokers te verdienen, waardoor je toch alle vakjes vol kunt stempelen en kunt blijven strijden voor een prijs.

Nou zul je je natuurlijk afvragen hoe je als senior een stempel kan verdienen bij de jeugdfilmavond of het jeugdkamp. Zorg dat je erbij bent als vrijwilliger! We kunnen alle handjes gebruiken.

De jeugd mag niet bij alle activiteiten aanwezig zijn, dus krijgen zij al twee stempels gratis.

Jokers

Voor elke extra vrijwilligersactiviteit verdien je een joker, hieronder een lijst met goedgekeurde jokeractiviteiten:

• Scheidsrechter
  • Trainer/coach
  • Commissie/bestuurslid
  • Tweede externe vrijwilligersactiviteit(Extern?)
  • Tweede keer lustrumvrijwilliger.

< terug naar het lustrumoverzicht