Tenues

Kratoswebshop bij Errea
Bij Kratos ’08 hebben wij een samenwerking met sportmerk Errea voor sportkleding en wedstrijdshirts. Je kan hier het hele jaar door als Kratos ’08 lid met 20% korting je sportkleren bestellen.
Aan het begin van het seizoen is er een gezamenlijk bestelmoment waarbij je zelfs met 40% korting je sportkleren en wedstrijdshirt kan bestellen. Dit gezamenlijke bestelmoment wordt onder andere aangekondigd via de Kratos ’08 nieuwsflits die je via de mail ontvangt.

(Let op: je kan niet retourneren en de wedstrijdshirts vallen klein, dus bestel één/twee maten groter dan dat je normaal doet.)

Mini wedstrijdshirts

Voor onze mini’s geldt dat de wedstrijdshirts in bruikleen worden gegeven tegen een borg van €22,50. Zodra de mini zich opgeeft voor een CMV-toernooi of deelneemt aan de N6-competitie, zal de mini-coördinator contact opnemen met de ouder/verzorger over het passen en de uitgifte van het wedstrijdshirt tijdens de training.

Veel gestelde vragen

Als nieuw lid kun je het wedstrijdshirt tijdens het pas- en bestelmoment aan het begin van het seizoen mee bestellen. Stroom je later in, dan kun je mailen naar tenues@vvkratos.nl met je vraag voor een wedstrijdshirt.

Dit gaat hetzelfde als de andere wedstrijdshirts.

Dit kan aan het begin van het seizoen. Er wordt dan een pas- en bestelmoment georganiseerd. Hierbij krijg je een aantal weken de tijd om een wedstrijdshirt te bestellen. Je bestelt het wedstrijdshirt op naam van je kind en met het team van je kind.

Lukt het niet om te passen bij een teamgenoot? Dan kun je mailen naar tenues@vvkratos.nl en een afspraak maken.

Tijdens het pas- en bestelmoment wordt er online via Instagram, Facebook, de website en de nieuwsflits een link gedeeld naar het bestelformulier, dit formulier is slechts een aantal weken geopend. Tevens wordt er een moment gedeeld waarop je een wedstrijdshirt kunt komen passen. Ben je verhinderd? Pas dan een wedstrijdshirt van een teamgenoot.

De wedstrijdshirts worden gemaakt in Italië, dus worden er Italiaanse maten gehanteerd. De wedstrijdshirts vallen daarom (erg) klein. Kom dus echt naar een van de geplande pasmomenten of pas een wedstrijdshirt van een teamgenoot.

Ongeveer twee maanden. De shirts worden gemaakt in Italië en bedrukt in Nederland, waardoor het soms wat langer kan duren.
We proberen als tenuecommissie om een voorraad achter de hand te houden, dus soms duurt het maar een paar weken.

Nee, een nummer kiezen kan niet. De reden hiervoor is om te voorkomen dat je een shirt hebt met hetzelfde nummer als een teamgenoot. Tijdens de wedstrijden moet iedere speler namelijk een ander nummer hebben.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bevestiging (controleer ook even je spamfolder). Hierna neemt de tenuecommissie je bestelling in behandeling en zal de tenuecommissie het wedstrijdshirt aan je geven tijdens een training/wedstrijd. Soms worden de wedstrijdshirts ook per team uitgedeeld en dan krijg je het wedstrijdshirt van je teamgenoot/trainer.

Als je deelneemt aan de volleybalcompetitie heb je een wedstrijdshirt nodig. Ook heb je een broekje (meestal zwart), binnen sportschoenen en eventueel kniebeschermers nodig.

Draag dan een rood/zwart effen T-shirt. Met sporttape kun je hier een tijdelijk nummer opzetten, meestal nummer 1 / 11 / 111.

Je regelt als team zelf de sponsor en daarmee de betaling van de wedstrijdshirts. Via de tenuecommissie kun je daarna een afspraak maken over de mogelijkheden. Je kan hiervoor het beste ruim voor de start van het seizoen contact opnemen, zodat je de kans vergroot dat de wedstrijdshirts op tijd binnen zijn. Wedstrijdshirts via een sponsordeal zijn ‘unieke’ wedstijdshirts en om die reden kun je bij deze wedstrijdshirts wel zelf een nummer kiezen.

Je kan overige sportkleding het hele jaar door bestellen in de clubwebshop.

Stuur voor vragen met betrekking tot wedstrijdshirts en sporttenues een e-mail naar tenues@vvkratos.nl.