Tenues


Bij Kratos ’08 hebben wij een samenwerking met sportmerk Errea voor sportkleding en wedstrijdshirts. Je kan hier het hele jaar door als Kratos ’08 lid met 20% korting je sportkleren bestellen.
Aan het begin van het seizoen is er een gezamenlijk bestelmoment waarbij je zelfs met 40% korting je sportkleren en wedstrijdshirt kan bestellen. Dit gezamenlijke bestelmoment wordt onder andere aangekondigd via de Kratos ’08 nieuwsflits die je op de mail ontvangt.

(Let op: je kan niet retourneren en de wedstrijdshirts vallen klein, dus bestel één/twee maten groter dan dat je normaal doet.)

Via de button in de Kratos ’08 nieuwsflits ‘Kijk in onze Kratos webshop’ kom je terecht bij de sportkleding.

Je wedstrijdshirt kun je in principe alleen aan het begin van het seizoen tijdens een aangekondigd pasmoment passen en bestellen. Hierna kun je via een link, die alleen dan geopend is en gedeeld wordt, je wedstrijdshirt met 40% korting bestellen.

Het wedstrijdshirt kun je passen door een wedstrijdshirt van een teamgenoot te passen. Hierna kun je via tenues@vvkratos.nl doorgeven welke maat je wil bestellen en de Tenue Commissie stuurt je dan het bestelformulier.

Lukt het niet om te passen bij een teamgenoot? Dan kun je mailen naar tenues@vvkratos.nl en een afspraak maken.

Doordat we bij Kratos ’08 de dubbele nummers willen voorkomen, kun je geen nummer kiezen wat op je wedstrijdshirt komt te staan.

Wanneer je via de online webshop je items besteld, werkt dit hetzelfde als bij andere webwinkels.

Wanneer je een nieuw wedstrijdshirt en/of andere bijpassende items besteld zal je onder aan het bestelformulier een optie vinden waarmee je Kratos ’08 machtigt het bijbehorende bestelbedrag te incasseren.

Helaas hebben de wedstrijdshirts een lange levertijd, dus als je nog geen oud wedstijdshirt had dan kun je ter overbrugging gebruikmaken van een effen rood/zwart T-shirt. Door middel van sporttape kun je een tijdelijk nummer op je T-shirt zetten.

Heeft bovenstaande informatie je vraag niet kunnen beantwoorden neem dan contact op met de Tenue Commissie via tenues@vvkratos.nl