Wie zijn wij?

Kratos ’08 is de grootste volleybalvereniging van Delft, ontstaan uit de fusie van Skania en Ariston. Twee gezellige verenigingen hebben elkaar gevonden op de weg naar een nieuw thuis: sporthal Tanthof op sportpark Tanthof-Zuid. De vereniging biedt voor elke volleyballer van 6 tot over de 65 jaar een plekje. Zo hebben we een grote jeugdafdeling (van 6 – 18 jaar) waar in diverse leeftijdsklassen teams uitkomen in competities of op toernooien. We spelen bij de dames op het hoogste niveau (regiodivisie) en heren op het één na hoogste niveau (promotieklasse) in de regio en (bijna) alle klassen er onder. Er is een recreatieve afdeling met 2 competitieteams en een groep die enkele malen per jaar aan toernooien mee doet. Kortom voor iedereen van elke leeftijd is er wat bij ons te vinden. Wil je meer weten over Kratos ’08? Neem dan contact op met het bestuur of één van de commissies.

Competitie

De meeste leden van Kratos’08 spelen mee in de regionale competities van de NeVoBo. De thuiswedstrijden zijn meestal op vrijdagavond en zaterdagmiddag. Hoewel het minder vaak gebeurt, worden uitwedstrijden soms op andere avonden gespeeld. Aangezien we met een heleboel teams zijn op thuisspeeldagen, is de sfeer altijd erg goed. Vaak worden de wedstrijdavonden dan ook pas afgesloten in de kleine uurtjes.

Jeugd

Kijk voor meer informatie over het volleyballen van de jeugd op de speciale jeugdpagina.

Training

Het is ook mogelijk om alleen te trainen bij Kratos’08. Je bent dan een zogenaamd trainend lid. Meestal zal je met de lage teams meetrainen, maar als je op een hoger niveau zit, kan je ook meetrainen met de teams die op jouw niveau trainen.

Kennis maken of informatie?

Iedereen is van harte welkom om een keer mee te komen trainen! De eerste 3 keer mag je gratis meetrainen voor je uiteindelijk besluit of je lid wilt worden. Neem voor meer informatie contact op met de technische commissie om te overleggen wanneer je mee komt doen.