Het bestuur (bestuur@vvkratos.nl) bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter Jasper ten Brinke voorzitter@vvkratos.nl Je kan met mij contact opnemen voor alle soorten algemene zaken die niet specifiek binnen de functie van bestuursleden vallen en Partners & Sponsors van Kratos.
Secretaris Jens Boumans secretaris@vvkratos.nl Je kan me mailen voor zaken als ledenadministratie, algemene ledenvergaderingen en mailinglijsten. Daarbij zal ik, in de meeste gevallen, in eerste instantie reageren op jouw e-mail die bij bestuur@vvkratos.nl binnenkomt.
Penningmeester  Jasper ten Brinke penningmeester@vvkratos.nl Als je vragen hebt over de financiën van Kratos, contributie, stuur mij een bericht.
Technische zaken Sara Kooistra technischezaken@vvkratos.nl Wil je iets weten over de trainingen of teams? Of heb jij een idee hoe we onszelf volleybal technisch kunnen verbeteren? Laat het mij weten.
Wedstrijdzaken Patrick van Stijn wedstrijdsecretaris@vvkratos.nl Je kan mij mailen als je iets over de competitie wil weten of een wedstrijd wil verzetten.
Kantinezaken Vacant barcommissaris@vvkratos.nl Zaken die binnen de kantine/bar en activiteiten van de vereniging vallen.
PR en Communicatie Rosanne Vreugdenhil nieuws@vvkratos.nl Wil je een nieuwtje delen met Kratos? Of heb jij ideeën wat we qua communicatie binnen en buiten onze vereniging extra kunnen doen? Laat het mij weten!
Vrijwilligerszaken Marieke Zwart
Algemeen bestuurslid Karin Berendse