C-jeugd

Kratos’ 08 heeft dit jaar 2 meisjesteams in de C. Als je tussen de 12 tot 14 jaar bent kan je terecht bij de C’s van Kratos’ 08. Wil je een keer komen meedoen, neem dan contact op via het contact formulier. Je mag 3 trainingen gratis meedoen, hierna krijg je een inschrijfformulier mee en zit je echt op volleybal!

Meisjes C1 traint op woensdag van 17:00 tot 18:30 en op donderdag van 17:30 tot 19:00.

Meisjes C2 traint op dinsdag van 18:00 tot 19:30 en op donderdag van 17:30 tot 19:00.

Op donderdag trainen MC1 en MC2 samen met niveau 6.

De jeugd speelt half jaars competities, daarna wordt er gekeken naar de stand in de poule en naar aanleiding daarvan worden de kinderen opnieuw in een klasse ingedeeld. Zo hebben ze elk half jaar weer een poule die ze aankunnen.

Bijna elke week spelen zij een wedstrijd onder begeleiding van een coach. Zij spelen elke set tot de 25 punten. De winnaar van de wedstrijd heeft uiteindelijk 3 sets gewonnen. Bij een gelijk spel wordt niet doorgespeeld. De C’s mogen met 6 kinderen in het veld staan. De coach beslist wie er in het veld staan en mag ook wisselen. Als het niet goed gaat mag er een time-out aangevraagd worden. Voor een gedetailleerde uitleg van de spelregels kunt u hier klikken.